dimecres, 18 de febrer del 2009

1 DE MARÇ DE 2009 – MISSIÓ POSSIBLE!

Creiem que un MÓN LLIURE DE MINES és possible. Potser per això, perquè som uns idealistes i lluitem per allò que sembla inabastable, se’ns acudeixen aquestes idees...
El diumenge 1 de març celebrarem el 10è aniversari de l’entrada en vigor del Tractat d’Ottawa. El Tractat que prohibeix les Mines Antipersonal. Perquè l’acte tingui ressò i tots hi pugueu participar ens reunirem aquell dia a la Plaça Joanic de Barcelona, al barri de Gràcia, per fer una MACROPUNXADA D’EXCREMENTS DE GOS.

Doncs sí... Punxarem amb banderoles tots els excrements de gos que trobem simulant que són una mina i la senyalitzem per advertir del perill que comporten. Amb missatges com: Això podria ser una Mina Antipersonal, Aquí són caques allà són mines o zona minada – zona emmerdada, volem no només sensibilitzar la població sinó també aconseguir renovar el compromís que van acceptar els governs quan van signar i ratificar aquest Tractat.
Aquesta iniciativa s’emmarca en una setmana d’acció global a tot el món. 40 països organitzaran actes entre el 23 de febrer i l’1 de març per pressionar a alguns estats perquè s’adhereixin al Tractat o l’apliquin amb totes les conseqüències.
No ens oblidem tampoc de la signatura, el passat mes de desembre, del Tractat d’Oslo per la prohibició de les Bombes de Dispersió. Amb aquesta acció pretenem també accelerar l’entrada en vigor d’aquest Tractat, tot esperant que aconsegueixi els mateixos èxits i tingui la mateixa trajectòria que el d’Ottawa.

Per aquest esdeveniment comptarem amb el grup BCMerda. D’ells va néixer aquesta idea i amb ells volem compartir el compromís social amb un món més net: tan d’excrements de gos com de mines. Els volem donar les gràcies per les seves ganes de treballar i tota l’ajuda que ens estan aportant.



Ja ho sabeu, si voleu apuntar-vos, hi sereu benvinguts!

Us esperem el diumenge 1 de març de 2009 a les 11.00h a la Plaça Joanic de Barcelona.


Descobrireu perquè DESMINAR ÉS UNA FEINA DE MERDA.