dimecres, 19 de novembre del 2008

15 pescadors palestins i 3 pacifistes internacionals segrestats per l'Armada Israelí

Quinze pescadors palestins i tres pacifistes internacionals han estat segrestats en aigües palestines per l'armada israeliana. Es trobaven pescant a set milles de la costa de Deir Al Balah, en aigües pesqueres clarament pertanyents a Gaza, dins dels límits establerts en els Acords d'Oslo el 1994. Els pescadors i els observadors internacionals de drets humans van ser traslladats des de tres vaixells diferents als vaixells de guerra israelians. Un altre pescador palestí va informar que els tres vaixells havien estat traslladats al nord per l'armada israeliana.
Si us plau truca al Ministre de Justícia Israelí al telèfon +972 26 46 66 66 i manifesta la teva indignació per aquestes accions il · legals dutes a terme per l'Armada israeliana. Després telefona a les Ambaixades a Tel Aviv o els Consolats Generelas a Jerusalem d'aquests tres activistes internacionals i fes saber que molts/es de nosaltres ens sentim horroritzats per l'atac i la i la captura il · legal efectuat per l'Estat d'Israel.
Per a més informació dels noms dels 3 activistes, els seus nacionalitats i els telèfons de Ambaixades o Consolats Generals i del Ministeri de Justícia de l'Estat d'Israel a la web de Paz Ahora.
Greta Berlin
Equip de premnsa.
Free Gaza Movement
FONTS: ISM Premsa (Movimient de Solidaritat Internacional) i el vaixell "The Free Gaza Movement"