dijous, 24 de desembre del 2009

BON NADAL!


Aquest any ha estat ple de bones noves i grans experiències per tot l’equip de Moviment per la Pau.
El Tractat d’Oslo, que prohibeix les Bombes de Dispersió, i que va entrar en vigor el desembre de 2008 ja ha estat ratificat per 26 països i només en queden 4 perquè entri en vigor.
La Conferència de Cartagena, celebrada a finals de novembre i principis de desembre a Colòmbia, ha significat l'aprovació d'un nou pla de ruta per als pròxims cinc anys en l’actuació contra les mines antipersonal i l’assistència a víctimes. L’equip de Moviment per la Pau hi va ser present i això va significar la possibilitat de conèixer sobre el terreny els projectes de cooperació de la nostra entitat i el país en què es porten a terme.
Amb aquesta felicitació us hem volgut enviar un petit tast del que va ser la nostra experiència a Colòmbia. Concretament podreu veure una maqueta creada per una escola de la regió del Cauca on se senyalitzen les zones que poden estar minades perquè la població, de manera senzilla i entenedora, pugui comprendre el perill de transitar per aquests terrenys.

Volem compartir amb vosaltres tota la feina feta el 2009, desitjant-vos un Bon Nadal i un Pròsper 2010, convidant-vos a participar en la nostra tasca per al proper any i anhelant UN MÓN LLIURE DE MINES ANTIPERSONAL I RESIDUS EXPLOSIUS DE GUERRA.

MOVIMENT PER LA PAU